Woensdag 14 Mei – Lente-??

door / Mittwoch, 14 Mai 2014 / GEPUBLICEERD IN Obertauernnews

Woensdag 14 mei 2014 of hoe de lente nog eventjes moet wachten, want de winter is teruggekomen!!!

Het winterseizoen is alweer 2 weken voorbij. Langzaam komen we weer een beetje bij.
Het was een mooie winter en we nemen alle herrinneringen mee naar het volgende seizoen 2014/2015. Men leert altijd weer wat bij en er valt natuurlijk ook altijd wat te verbeteren en daar gaan we ons best voor doen. We willen alle gasten die bij ons waren, hartelijk danken voor hun komst. Het was werkelijk een topwinter!
Eigenlijk zou je denken dat de winter voorbij is en dat de lente eraan komt, hier altijd een beetje later dan in de rest van de wereld, bijgevoegd een foto van hedenochtend… SNEEUW!!!! Nee hè…..
Het weer was al niet best in de laatste paar dagen maar dit gaat echt te ver. Vannacht ca. 15cm. En in de komende dagen wordt er ongeveer een halve meter verwacht. Collega´s die de winterbanden van de auto al op zolder hadden, hebben ze weer tevoorschijn gehaald en maar weer gewisseld. Die gasten van de garages lachen zich krom, bussiness €€€€.
Werk is er ook voor ons genoeg, we zijn alweer vlijtig aanbiedingen aan het schrijven voor onze stamgasten en die, die het willen worden . Het is natuurlijk belangrijk om een paar mooie packages samen te stellen waar onze gasten veel plezier aan kunnen beleven. Ons grootste pré is vanzelfsprekend onze ligging; 1750m zeehoogte en winter vanaf november tot begin mei.( dit jaar iets langer ) sneeuwzeker en 100 km aan super pistes die voor elk wat wils bieden. Niet alleen skiёn, maar ook snowboarden, kitesurfen en nog veel meer, is allemaal mogelijk hier in Obertauern. Nog een highlight is natuurlijk onze après ski en het nachtleven waarvoor ook speciaal mensen naar Obertauern komen.
Het winterseizoen is in verschillende preis- en aktiviteitencategorien verdeeld en elke periode heeft z´n hoogtepunten. Winteropening in de weekenden van eind november en begin december zijn bijzonder populair en met een live open air concert het eerste december weekend is de winter pas echt geopend, wie er dit jaar optreedt is op dit moment nog niet bekend. Zodra het bekend is kan men het in deze blog lezen. Het is wel van belang er op tijd bij te zijn want de vraag is groot en de beste kamers zijn al bezet.
We kunnen onze gasten verschillende hotels aanbieden die voor elke doelgroep wat anders bieden.
Op onze websites kunt u naar hartelust zoeken. www.cinderella-obertauern.at, www.snowwhite-obertauern.at of www.taurach-obertauern.at of www.mia-obertauern.at en natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar, +43 6456 20 000.
En hele prettige dag nog en ik meld me binnenkort weer

Maya

BOVEN