Het gezellige Bed & Breakfast hotel in het centrum. Met Pizzeria Da Giorgio en heel dichtbij de Apres Ski bars.

Hotel GARNI Taurach Obertauern

Vanwege de centrale ligging is hotel Taurach het ideaalste uitgangspunt voor een fantastische skivakantie in de Snowbowl Obertauern. Rondom uw hotel is alles aanwezig wat in dit sneeuwparadijs noodzakelijk is.: Skischolen, sportzaken, bars en restaurants en een bank. De lichte vriendelijke kamers in uw hotel beschikken over een badkamer met bad of douche en toilet, flatscreen tv, en sommige kames hebben een balkon. De familiekamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed en een uitklapbank alsook een badkamer met bad en een zonnedek richting het zuiden. Waar men bijna zo goed ontspannen kan als in de huissauna.

*** Hotel Snowwhite  Hotel Snowwhite Obertauern  Hotel Cinderella Salzburg

Hotel GARNI Taurach Bovenstaande foto ’s > Klik op = Zoom

Wintersportfreaks vinden direkt voor de deur de start van de „Tauernrunde“. Op deze manier is men in no time in het mekka van de wintersport, en kunnen het ski en snowboardparadijs op 1800m genieten zonder veel tijd met auto of busreizen te verknoeien. Het geraffineerde pistesysteem met maar liefst 26 liften, biedt de mogelijkheid het complete skigebied op perfect geprepareerde piste te ontdekken. Mede dankzij het liften netwerk is de skistal aan het einde van de dag probleemloos terug te vinden. Knort na zoveel skipret de maag? In de huispizzeria „Da Giorgio“ kan de accu met lekkere, klassieke en moderne gerechten uit de italiaanse keuken weer opgeladen worden. Bovendien staat een selectie van voortreffelijke wijnen bereit, waarvan in het bijzonder de zuid europese, opgeslagen, wijnen het hart verwarmen. Gelegenheid om te apres skiën is in de Latschn Alm, de Weltcup schirm, de Latschn schirm en natuurlijk in de Gruber Stadl.

Ter ere van de Koningsdag party week, heeft het hotel Taurach interressante packages samengestelt.

  • Het hotel Taurach biedt 4 nachten met een 3 dagen liftpas , ontbijt en een deelname ticket voor het Gamsleiten kriterium al vanaf EURO 295,- per persoon > Boek of informeren
BOVEN