2 Top hotels in Obertaurn, zonnig gelegen ideaal voor uw verdiende, sportieve, wellnessvakantie.

Wellnesshotel Cinderella & Sporthotel Snowwhite

Het Sporthotel Snowwhite (beschikbaar in DE/EN) en haar zusterhotel Cinderella Spa & Resort in Obertauern (beschikbaar in DE/EN) klinken niet alleen als een sprookje, ze bieden eveneens sprookjesachtige mogelijkheden om te overnachten. Beide hotels beschikken over comfortabel ingerichte kamers met flat screen tv, safe, telefoon en haardroger en sommige met een balkon. Beide hotels leveren een gratis badjas en slippers voor een bezoek aan de wellnessoase, om na de winterpret op de piste, in de kelosauna, het lekker warme stoombad, de zonnebank, indoorpool en massages, uitgebreid te ontspannen. Bovendien biedt het Hotel Cinderella als extra nog een Tauern kristal sauna, een turks stoombad, een outdoor wihrlpool een zwembad en een relexarea met sensationeel panorama om te ontspannen.

***sup Hotel Cinderella  Hotel Cinderella Obertauern  Hotel Cinderella Salzburg

***sup Hotel Cinderella Bovenstaande foto ’s > Klik op = Zoom

Voor families beschikkken beide hotels over ruime suites, waar in hotel Cinderella tot maximaal 6 personen en in hotel Snowwhite zelfs tot 8 personen plaats hebben. In de suite voor 3-6 personen in hotel Cinderella, is zelfs een keuken, die men overigens niet nodig heeft, want in het hotel met de sprookjesachtige naam komt men niets te kort. Verscheidene ontbijtbuffets zorgen voor een geslaagde start van de dag en een optimaal begin voor een spannende skidag. s`Avonds kan de verbruikte energie, aan het buffet of een meer gangen menu weer aangevuld worden.

*** Hotel Snowwhite  Hotel Snowwhite Obertauern  Hotel Cinderella Salzburg

*** Hotel Snowwhite Bovenstaande foto ’s > Klik op = Zoom

In het sporthotel Cinderella is een kinderspeelruimte, direct naast het restaurant, waar de jongste hotelgasten zich kunnen terugtrekken en plezier kunnen maken. Kleine en grote beginners, maar ook gevorderden en cracks kunnen bij onze skischool door een gediplomeerde skileraar in een groep of prive hun kunsten verbeteren. Het sporthotel Snowwhite is door middel van de brug nr. 5 direct met de Zehnerkar-Kirchbühelpistes te bereiken. In sporthotel Cinderella begint de pret ook direkt voor de voordeur. Zonder het gedoe van lifttaxies en bussen kan men linea recta op de piste geraken. In aansluiting op de skidag is men welkom in de Latschn alm, de Weltcupschirm, de Gruberstadl of de Qbar om te apres skieen. Min of meer heftig. Ter ere van de Koningsdag party week, hebben beide hotels sensationele packages samengestelt.

  • Het hotel Snowwhite biedt 4 nachten met een 3 dagen liftpas , half pension en een deelname ticket voor het Gamsleiten kriterium al vanaf EURO 371,- per persoon > Boek of informeren
  • Het Sporthotel Cinderella biedt hetzelfde vanaf EURO 479,- per persoon > Boek of informeren
BOVEN