Gezellig en goed ingericht- onze comfortappartementen voor u in Obertauern...

Appartementen MIA Obertauern

Het appartementcomplex MIA biedt, gelegen in het cenrum van Obertauern, comfortabel ingerichte appartementen. Rondom gesitueerd zijn sportzaken, modezaken ( modern of in klederdracht) skischolen, banken en een bakkerij. De met gedeelteijk echt houten (geen spaanplaat) meubels ingerichte woningen hebben alle een keukenblok met 2 kookplaten, een koelkast, een gootsteen en een koffiezetapparaat. Een basis keukenuitrusting (pannen en servies) is eveneens aanwezig. En evenmin moet men beddegoed en handdoeken van thuis meenemen. In de appartementen kunnen 2 tot 5 personen wonen.

Appartements MIA  Appartements MIA Obertauern  Appartements MIA Salzburg

Appartementen MIA  Bovenstaande foto ’s > Klik op = Zoom

Een skibus of taxi is jammer genoeg niet aanwezig, want die zijn niet nodig. Men kan direct op de piste instappen. De pistes hebben 26 liften en sleepliften voor vele kilometers aan eenvoudige, middel en zware afdalingen. Vanwege de goede liftverbindingen komt men zonder veel problemen weer terug bij het uitgangspunt. Voor wie wil, kan men zich tussen 16:00-en 19:00 in de sauna weer opwarmen.

En als men na een dag skiën toch geen zin meer in koken heeft , is het voor liefhebbers van de italiaanse keuken, niet ver naar de pizzeria Da Giorgio, om daar te genieten van de mediterane keuken. Gasten die meer voor de traditionel keuken gaan, kunnen in De Latschn Alm hun hart ophalen. Vanaf de piste komt men direct op het ruime terras en kan van een korte pause genieten. En s`avonds nog zin in party? Gelegenheid om te apres skiën bestaat in de Latschn Alm, de Weltcup schirm, de Qbar, de Latschn schirm en natuurlijk in de Gruber Stadl.
Ter ere van de Koningsdag party week, heeft het appartmenthaus MIA atraktive packages samengestelt.

  • Het appartmenthaus MIA biedt 4 nachten met 3 dagen liftpas , ontbijt en een deelname ticket voor het Gamsleiten kriterium al vanaf EURO 220,- per persoon > Boek of informeren
BOVEN